De tijd van de rode loper is voorbij: bepaal zelf welke tekst of afbeelding u op uw loper laat drukken!

Om een uniek tapijt te bedrukken voor evenementen is S-Print uit Oudenaarde uw betrouwbare partner

Een bedrijfsfeest, een nieuw product dat u wil voorstellen, een filmpremière,... Op eender welk type van event is niets meer gepast dan een gepersonaliseerde loper of tapijt. Uw bedrijf of product zal meteen opvallen en uw gasten zullen aangenaam verrast zijn. Bij S-Print uit Oudenaarde zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van tapijt voor uiteenlopende soorten evenementen.

Vanuit onze locatie in Oudenaarde bedrukkenwij uw tapijt met daarop het logo of de afbeelding die u verkiest. Aan de hand van tapijttegels die naadloos op elkaar aansluiten is het zelfs mogelijk om een reuzegroot tapijt met één grote afbeelding neer te leggen. Bij ons is alles bespreekbaar: wij zorgen voor het perfecte tapijt dat aansluit bij uw evenement!

Wat S-Print uit Oudenaarde zo uniek maakt? De uiterst snelle levertermijn. Nadat het wordt verzonden vanuit Oudenaarde, ontvangt u binnen de 12 dagen reeds het tapijt van uw keuze. Twijfel dus niet langer, maar doe beroep op onze expertise om uw tapijt te laten bedrukken voor uw evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!05 561 22 49